Over ons

RVP GEVELONDERHOUD BV, is als omzetting van 2 bedrijven, sinds 1989 actief op de onderhoudsmarkt, voor particulier en bedrijf. In de opstart periode speciaal gericht op onderhoud van vloerafwerkingen, met als specialisatie grindtapijt ofwel natuursteentapijt. Uitgebouwd naar overige vloeren, tapijt reiniging, marmer kristallisatie, linoleum strippen en polymeren etc. etc.

Door groei, is het totaal onderhoud van gevels en glas toegevoegd en door een jarenlange opbouw van relaties, al sinds 2002, de hoofd activiteit van RVP GEVELONDERHOUD BV.  De bekende “kalkzandsteen” woningen worden door ons met de grootste zorg behandeld voor een optimale levensduur van voeg en gevelsteen.


In 2021 zijn de activiteiten van RVP GEVELONDERHOUD BV verder uitgebreid met een programma van airless spuiten van woningen, gevels van stucwerk, steen en/of hout. Complete Finn house behandeling middels moderne airless techniek. Uiteraard worden ook alle voorbehandelingen voor u door ons verzorgd.

Bijkomende activiteiten zijn o.a. Glas polijsten, Aluminium reiniging en conservering, Trespa reiniging en conservering, Vogelwering, Zwam en Schimmel bestrijding, Houtworm en Boktor bestrijding etc. etc. Extra specialisaties, door vraag van onze relaties!KORTOM EEN UITGEBREID PAKKET.


NU UITGEBREID MET ACTIEF SCHUIM REINIGING VOOR TAL VAN TOEPASSINGEN EN ONDERGRONDEN, INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN! PERIODIEK ONDERHOUD WORDT WEER BETAALBAAR! UW WONING TEN ALLE TIJDE SCHOON!


RVP GEVELONDERHOUD BV, werkt relatie gericht en heeft ook waarde voor de toekomst! Als bekend dient een gevel behandeling gemiddeld eens per 10 jaar te geschieden, e.e.a. afhankelijk van ondergrond, omgeving en diverse overige factoren. Daar in ons klimaat en de atmosferische vervuiling gevels vaak snel vervuild raken, nu de extra periodieke, voordelige schuimreiniging middels actief schuim. Nu dus ten alle tijde een schoon huis. RVP GEVELONDERHOUD BV, houdt, indien gewenst en conform de privacy regelgeving, zijn relaties op de hoogte,  door tijdig, vanaf het negende jaar na behandeling, de relaties middels een schrijven te attenderen op een eventuele vervolg behandeling. Zo voorkomt men extreme problemen van vocht en vorst schade en blijft de gevel optimaal te bewerken met beperkte kosten. Bij deze eventuele vervolgbehandeling wordt een relatie beloond met een unieke relatie prijs! Uiteraard worden uw gegevens conform de huidige privacywetgeving verwerkt.

RVP GEVELONDERHOUD BV, werkt landelijk en kan dus ook voor U, een ideale partner zijn voor professioneel gevelonderhoud.


Alle door ons geoffreerde werkzaamheden zijn gebaseerd op een reële opname van de situatie, ondergrond, omgeving, bereikbaarheid en eind doelstelling, uiteraard wordt anno 2021 daar waar nodig en wenselijk een DRONE ingezet om met camera beelden de situatie op te nemen en vast te leggen als basis voor een optimaal advies.


DE ENIGE VERANTWOORDE KEUZE!

RVP GEVELONDERHOUD BV Voor bedrijven, instellingen en verenigingen is RVP GEVELONDERHOUD BV,  een flexibele partner. Snelle uitvoeringen, ook buiten normale uren zijn bespreekbaar. 


RVP GEVELONDERHOUD BV 

 

WWW.RVPGEVELONDERHOUDBV.NL