Diensten

RVP GEVELONDERHOUD BV 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

OVERZICHT VAN WERKZAAMHEDEN RVP GEVELONDERHOUD BV WONINGEN

--------------------

GEVELREINIGEN

AIRLESS SPUITEN GEVELS, STEEN, STUCWERK EN HOUT.


RVP GEVELONDERHOUD BV, reinigt gevels middels diverse methoden, e.e.a. afhankelijk van de ondergrond.

Kalkzandsteen wordt gereinigd middels warm water onder beperkte druk ter verwijdering van algen, mossen en atmosferische vervuiling. Door gebruik van warm water wordt er porie diep, gereinigd en sterven ook micro organismen in deze poriën beter af. Tussentijdse extra reiniging middels actief schuim.

Door de temperatuur wordt ook het oppervlak beter schoon en door de combinatie met een lagere druk, kan er bij gezonde ondergronden zonder schade worden uitgevoerd.

Er ontstaat een prima ondergrond voor een behandeling met een impregneer systeem. Deze impregneer behandeling zorgt dat de gevel, steen en voeg niet door vocht en vorst schade ondervinden. Ook geeft de impregneer behandeling een drogere gevel als basis voor een optimale isolatie waarde. 

MBI betonsteen wordt identiek behandeld en is ondanks de hardheid van materiaal toch kwetsbaar door de voeg welke door vocht en vervuiling ook kunnen slijten waarna vocht en vorst schade kunnen veroorzaken. Ook hier is reiniging dus niet enkel een optische aangelegenheid.


Vaak wordt de gevelreiniging hedendaags ondersteund door toepassen van een reinigingsvloeistof waarmee de gehele gevel wordt ingezet en na inwerking van de vloeistof, duur afhankelijk van de vervuilingsgraad, kan worden nagespoeld met warm water onder beperkte druk. Optimaal resultaat met minimale gevel belasting. Zeker voor de “gele” steen woningen een prima reinigingsmethodiek om dure systemen als TORBO stralen en de hiermede gepaard gaande mechanische belastingen en opruwen van de gevelondergrond te voorkomen.

DOOR INNOVATIE EN ERVARINGEN IN HET VERLEDEN IS TER INTRODUCTIE HET “ACTIEF SCHUIM REINIGEN” TOEGEVOEGD. DOOR VERANDERINGEN IN MILIEUEISEN EN ARBO WETGEVING IS EEN MINDER AGRESSIEF REINIGING PROCEDÉ STEEDS MEER VAN TOEPASSING. 

GEEN ZWARE CONTACTBELASTING VAN ONDERGROND EN OPRUWING VAN MATERIALEN STAAT VOOR EEN LANGERE LEVENSDUUR EN RUIMERE PERIODE TUSSEN DE PERIODIEKE REINIGING EN IMPREGNEER PERIODEN. OOK HET RISICO M.B.T. SCHADE, LEKKAGE EN ONGEVALLEN WORDT HIERDOOR STERK GEREDUCEERD. VOLDOENDE REDEN VOOR EEN NIEUWE TREND. PROBEER OOK VOOR UW ONDERHOUD ONZE INTRODUCTIE AANBIEDING!

DOOR DE EXTREME KLEEFKRACHT VAN HET ACTIEF SCHUIM WORDT DE OPPERVLAKTE SPANNING OPTIMAAL GEBROKEN EN VUIL OPGELOST, OOK FECALIËN VAN SPINNEN EN ANDERE INSECTEN WORDEN OPGELOST EN DOOR DE LAGE DRUK NASPOEL BEHANDELING VERWIJDERD. 

OOK VOOR FINN HOUSE WONINGEN EN OVERIGE HOUTEN OBJECTEN IS EEN ACTIEF SCHUIM BEHANDELING EEN PRIMA ALTERNATIEF EN KAN EEN SCHILDERBEURT VAAK WORDEN OPGESCHOVEN CQ VOORKOMEN!


Alle reiniging kan door ons met de modernste apparatuur, kennis van zaken en met respect voor Het milieu worden uitgevoerd. Altijd onder een schriftelijke garantie en op basis van no cure no pay. Voor u als relatie een keiharde zekerheid.IMPREGNEREN

Impregneren van woningen wordt in de praktijk ook wel hydrofoberen genoemd, het water afstotend maken.

Door de ontwikkeling van een watergedragen impregneer systeem is er ook toekomstgericht onderhoud aan uw woning mogelijk, mede gezien de noodzakelijke milieu wetgevingen komen de huidige oplosmiddel gedragen systemen in een negatief daglicht. Echter is de duurzaamheid van de huidige watergedragen systemen beperkter en kan eventueel door een extra  “soft schuim reiniging”  het huidige oplosmiddel gedragen impregneer systeem van uw woning onaangetast blijven en zo een verlenging van levensduur bieden.RVP GEVELONDERHOUD BV, bewerkt de gevel met oplosmiddel gedragen systeem met een combinatie van spuit/sproei lans of vloeimethode, alles afhankelijk van de gekozen uitvoer methode. Met ruim voldoende opname door de gevel, om bescherming te bieden tegen vocht- en vorst schade en garantie hierop te kunnen verstrekken. Garantie als omschreven in de werkzaamheden omschrijving. Alle ramen, kozijnen, deuren, en materialen worden door ons na bewerking, schoon gewassen opgeleverd, vrij van onze impregneer residu. Na impregneren ontvangt elke relatie een garantie op factuur met de vermelde periode.
 

VOEGRENOVATIE

Voegherstel na reiniging is het 100% voorbereiden op een verantwoorde impregnering. Ook het gesloten zijn van het voegwerk geeft een beter aanzicht. Herstel van voegwerk kan na reiniging worden opgenomen voor prijsstelling en geoffreerd. Uiteraard  wordt bij voegherstel de voegtint, conform overig voegwerk, zo goed als technisch haalbaar benaderd. Eventuele lichte tint afwijking is nimmer uit te sluiten.


                       


DAKPANNEN REINIGING EN IMPREGNERING


Het reinigen van dakpannen is in de praktijk een onderschat item, daar, om direct optisch resultaat te bereiken, stoomcleanen de enigste oplossing is. Echter de praktijk leert dat geregeld, tijdens de behandeling, door bouwtechnische gebreken en/of onvolkomenheden er schade ontstaat door indringen water door de dakbedekking. Niet juist afgewerkte naden tussen dakbeplating, kapotte dakpannen, niet aansluitende lood afwerkingen, verstopte afvoeren bij dakkapellen, etc. Ook wordt de toplaag van de pannen door hogedruk reiniging beschadigd. Enig alternatief, het dak besproeien met een groene aanslag reiniger met alg en mos doder is de beste keus. Geen water schade risico, geen beschadiging van pannen of leien, geen ruwer oppervlak voor herbevuiling etc. Resultaat is echter geen “nieuw dak” maar een schoon dak. 


GOOTREINIGINGGootreiniging wordt door ons verzorgd middels een afzuigsysteem dat vervuiling van gootafwerking en gevel voorkomt. Door het afzuigen wordt de goot compleet schoon opgeleverd en schoongespoeld. Bij reinigen van goten kunnen indien gewenst en bladvangers worden geplaatst. Uiteraard komt bij het reinigen van goten de gehele goot “voorbij” en worden eventuele gebreken vermeld. 


TERRASREINIGING


Voor het reinigen van terras, parkeerdek verharde terreinen heeft RVP GEVELONDERHOUD BV, speciale actief schuim reinigers ter beschikking. Zo kan met een beperkte inzet, maximaal resultaat worden bereikt en de vervuiling van omgeving worden voorkomen. Uiteraard alles op biologische basis en inzet van enzymen.
TELESCOPISCHE GLASBEWASSING 

RVP GEVELONDERHOUD BV, verzorgd voor bedrijven het bewassen van beglazing en kunststof gevel beplating middels telescopische osmose bewassing. Door toepassing van osmose water wordt er gewassen met een streeploos eindresultaat. Door de speciale koolstof telescopen kan tot op grote hoogte worden gewerkt.


ALGEMEEN OVERIG SPECIALISTISCH ONDERHOUD

-----------------------------------------------------------------------------       

TRESPA REINIGEN EN CONSERVEREN 

GLAS POLIJSTEN EN COATEN

ALUMINIUM REINIGING EN CONSERVERING

HOUTWORM EN BOKTOR BESTRIJDING

ZWAM EN SCHIMMEL SANERING

VOGELWERING

GRAFFITY VERWIJDERING

STOOM CLEANEN

HOGE DRUK REINIGING

                                                                         Foto;   Boktor bestrijding


VOCHTBESTRIJDING

-------------------------------

OPTREKKEND VOCHT BESTRIJDING INJEKTEREN/VERKIEZELEN

KELDERDICHTING

DOORSLAAND VOCHT BESTRIJDING IMPREGNEREN/ISOLEREN,


VLOERONDERHOUD

-------------------------------

GRINDTAPIJT REINIGING EN RENOVATIE/VERWIJDEREN

MARMER KRISTALLISATIE

MARMOLEUM/LINOLEUM STRIPPEN/POLYMEREN

TAPIJT REINIGING

WERKPLAATS VLOER REINIGING

COATING SYSTEMEN AANBRENGEN BEDRIJFS RUIMTEN FOOD EN NON FOOD

CALLAMITEITEN BASINS ONDERHOUDAIRLESS SPUITEN GEVELS, STEEN, STUCWERK EN HOUT.

—————————————————————————————-